Vragen?
0591 633 717

Verkoop

Over onze verkoop

Metalen kopen wij in tegen de beste dagprijzen volgens de LME index. Het inleveren van oud ijzer kan bij ons zeer eenvoudig. Vervolgens worden ingekochte metalen bij ons op locatie gesorteerd en verwerkt. Met onze ervaring en expertise zorgen we voor een nauwkeurig traject wat leidt tot een kwalitatief eindproduct.

Desgewenst worden de metalen bij ons op gewenste maten geknipt om klaar te maken voor de verkoop. De verkooprijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoeveelheid en kwaliteit. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op

Hendrik Oosting

Hoofd verkoop
06 22 66 62 63
omr@planet.nl

  Projecten waar we trots op zijn

  Het laatste nieuws

  Oosting Metaal Recycling heeft geïnvesteerd in 3 Kinshofer Poliepgrijpers. Het gaat om 1 stuk 600 liter en 2 stuks 800 liter poliepgrijpers. Mede door het lage eigen gewicht en de mooi beschermde slangen is overgegaan tot de aankoop. Oosting...
  15 February 2021
  Als specialist in het verwerken en vermarkten van ferro en non ferro metalen vinden wij het erg belangrijk om innovatief te blijven. De nieuwe heftrucks zijn zeer zuinig en beschikken over meer vermogen.
  Wij zijn hoofdsponsor van:
  E&O handbal