Vragen?
0591 633 717

Transport

Flexibel transport

Om zo flexibel mogelijk voor onze klanten te kunnen werken maken wij gebruik van onze eigen vrachtwagens. Onze vrachtwagens zorgen voor een optimale flexibiliteit als het gaat om transport. Wij kunnen containers snel afwisselen en nemen hierdoor veel werk uit handen. Ook voor het vervoer naar de eindgebruiker kunnen onze vrachtwagens worden ingezet! Meer weten over ons transport? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Containerservice

Heeft uw bedrijf veel recyclebaar metaal? Dan kunt u gebruik maken van onze handige containerservice. Met vier vrachtauto’s en een goede samenwerking met een verhuurbedrijf van vrachtauto’s leveren wij op aanvraag containers voor grote projecten. Nadat de container vol is halen wij hem op of wisselen we deze voor een nieuwe. Meer weten over onze containerservice? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Kantoor

Algemene vragen
0591 63 37 17
omr@planet.nl

  Projecten waar we trots op zijn

  Het laatste nieuws

  Oosting Metaal Recycling heeft geïnvesteerd in 3 Kinshofer Poliepgrijpers. Het gaat om 1 stuk 600 liter en 2 stuks 800 liter poliepgrijpers. Mede door het lage eigen gewicht en de mooi beschermde slangen is overgegaan tot de aankoop. Oosting...
  15 February 2021
  Als specialist in het verwerken en vermarkten van ferro en non ferro metalen vinden wij het erg belangrijk om innovatief te blijven. De nieuwe heftrucks zijn zeer zuinig en beschikken over meer vermogen.
  Wij zijn hoofdsponsor van:
  E&O handbal