Vragen?
0591 633 717

Over ons

Wie zijn wij

Oosting Metaal Recycling is een uiterst modern en professioneel familiebedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Om de continuïteit te waarborgen is vanaf 2013 het familiebedrijf van Jan, Berend en Geert Oosting overgedragen aan de volgende generatie binnen de familie. Oosting Metaal Recycling heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een begrip in de wereld van metaal recycling in de regio Emmen, maar ook in de rest van Europa. Het bedrijf is door de jarenlange ervaring en blijvende innovatie op het gebied van metaalrecycling de specialist binnen de sector.

Wat doen wij?

Vanaf 1972 zijn wij specialist in het verwerken en vermarkten van ferro en non ferro metalen. Wij kopen vrijwel alles gerelateerd aan oud ijzer in. Als innovatief bedrijf beschikken wij over de nieuwste apparatuur, werktuigen en certificeringen.

Oosting Metaal Recycling is ook zeer maatschappelijk betrokken in de regio. Naast sponsoring bij verschillende voetbalclubs in de omgeving zijn wij ook trotse hoofdsponsor van handbalclub E&O.

Duurzaamheid

Bij Oosting Metaal Recycling vinden we kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid ontzettend belangrijk. Daarom voldoet ons bedrijf aan alle gestelde milieu- en veiligheidseisen. We verzamelen de ferro- en non-ferrometalen, recyclen deze en geven de metalen een nieuwe ronde!

Projecten waar we trots op zijn

Het laatste nieuws

Oosting Metaal Recycling heeft geïnvesteerd in 3 Kinshofer Poliepgrijpers. Het gaat om 1 stuk 600 liter en 2 stuks 800 liter poliepgrijpers. Mede door het lage eigen gewicht en de mooi beschermde slangen is overgegaan tot de aankoop. Oosting...
15 February 2021
Als specialist in het verwerken en vermarkten van ferro en non ferro metalen vinden wij het erg belangrijk om innovatief te blijven. De nieuwe heftrucks zijn zeer zuinig en beschikken over meer vermogen.
Wij zijn hoofdsponsor van:
E&O handbal