Vragen?
0591 633 717

Inkoop

Inkoop van oude metalen

Voor de inkoop van uw oude metalen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u in principe alles gerelateerd aan oud ijzer bij ons kwijt. Tevens ontvangt u van ons de beste dagprijzen volgens de LME Index!

Inleveren van oud ijzer

1. Oud ijzer inleveren

Op werkdagen kunt u oud ijzer bij ons op locatie inleveren.

2. Oud ijzer wegen

Levert u een grotere partij oud ijzer in, dan wegen wij de volle aanhanger op onze weegbrug. Na het lossen wegen wij de lege aanhanger opnieuw. Het verschil in kilo’s betalen wij uit. Komt u een kleinere partij oud ijzer inleveren, dan wegen wij deze op onze kleinere weegschaal in de loods.

3. Betaling

Aan de hand van de gegevens op de weegbon of de gewogen kilo’s en de kwaliteit betalen wij het materiaal uit.

 

Contact opnemen

Containerservice

Heeft uw bedrijf veel recyclebaar metaal? Dan kunt u gebruik maken van onze handige containerservice. Met vier vrachtauto’s en een goede samenwerking met een verhuurbedrijf van vrachtauto’s leveren wij op aanvraag containers voor grote projecten. Nadat de container vol is halen wij hem op of wisselen we deze voor een nieuwe.

Contact opnemen

Berend Oosting

Hoofd inkoop
06 51 55 57 55
omr@planet.nl

  Projecten waar we trots op zijn

  Het laatste nieuws

  Oosting Metaal Recycling heeft geïnvesteerd in 3 Kinshofer Poliepgrijpers. Het gaat om 1 stuk 600 liter en 2 stuks 800 liter poliepgrijpers. Mede door het lage eigen gewicht en de mooi beschermde slangen is overgegaan tot de aankoop. Oosting...
  15 February 2021
  Als specialist in het verwerken en vermarkten van ferro en non ferro metalen vinden wij het erg belangrijk om innovatief te blijven. De nieuwe heftrucks zijn zeer zuinig en beschikken over meer vermogen.
  Wij zijn hoofdsponsor van:
  E&O handbal